Sieraden die kapot zijn, sieraden die eindeloos liggen in de kast en of sieraden die uit de mode zijn die u heeft verworven vanuit een erfenis. Het kan zo zijn dat u niet weet wat u hiermee kunt doen. U kunt uiteraard u sieraden laten liggen, maar u kunt er ook iets mee doen. Door bij een van onze experts uw sieraden geheel gratis te laten taxeren, kunt u bij Smaragd Juwelier de getaxeerde waarde direct uitbetaald krijgen.

Doormiddel van bepaalde tests wordt het gehalte van uw goud of zilver vastgesteld. Hierna word direct bepaald wat het waarde is van uw sieraden. De kleinste hoeveelheden zijn welkom. Mocht het aanzienlijke hoeveelheden betreffen dan is het mogelijk dat een van onze experts u thuis komt bezoeken.

Wat maakt ons manier van werken zo “speciaal”?

Wanneer u ergens sieraden wilt verkopen, gaat u ervan uit dat u direct wordt ingelicht wat uw sieraden inhouden en wat deze opleveren. Wat ons scheid van de rest, is dat wij ook daadwerkelijk deze werkwijze hanteren. U komt langs, na het nakijken van uw sieraden geven wij een bod dat wij ook daadwerkelijk uitbetalen op de dag dat u bij ons langskomt.

Het is heel eenvoudig

  • U komt bij ons langs.
  • U sieraden worden getaxeerd en de waarde wordt bepaald.
  • Als u akkoord gaat, krijgt u direct uitbetaald.

Het enige wat u mee moet nemen is een geldig identiteitsbewijs: paspoort of rijbewijs is voldoen. U moet ouder dan 18 jaar zijn.

Smaragd Juwelier Dordrecht Oud Goud